TOM Centrum Domburg is een centrum voor totaal therapie gevestigd in vrije-tijdscentrum/kuuroord 'De Parel'. De combinatie van praktijk met daarbij de mogelijkheden die 'de Parel' biedt op het gebied van kuur, ontspanning en activiteiten ten bate van het welzijn van de cliënten blijkt een goede constructie. 

Door de aanwezigheid van dhr. F. Daalman wordt het centrum bezocht door reguliere klanten en topsporters uit heel Europa. Dhr. Daalman heeft in het verleden zowel de Nederlandse als de Belgische olympische ploegen begeleid op de Olympische Spelen. Daarnaast begelied hij menig topsporter in zijn/haar traject naar de absolute top. En dit met succes. Naast dit behandelt dhr. Daalman iedereen met lichamelijke klachten. Hij is een kei in het combineren van behandeltechnieken om de klachten te doen verdwijnen.

Wij zijn sinds begin 2008 partners in business met dit centrum en verzorgen sindsdien al haar vormgeving inclusief drukwerk. Daarnaast hebben we in 2008 een informatieve website ontwikkeld met een tijdloze uitstraling en dus nu nog prima mee kan.

Een greep uit de bedrijfselementen die wij hebben vormgegeven:

  • Logo
  • Volledige huisstijl bestaande uit: Briefpapier, Enveloppen, Visitekaartje
  • Brochure, cadeaubon en verjaardagskaart Speciaal drukwerk verzorgd voor de verjaardagskaart. Over de gehele kaart is een silver warmtepreging toegepast Overig drukwerk op linnenpapier

De website die we hebben ontwikkeld, is een informatieve site tbv het centrum. De website is gebouwd met gebruik van een CMS-systeem en alles wordt in een DBase opgeslagen. Functionaliteiten waarover de site, naast de basisfunctionaliteiten, beschikt zijn o.a.:

  • Font size aan de bezoekerszijde aan te passen.
  • Inschrijfformulieren tbv van workshops of groepstherapieën.
  • Homepage opgebouwd als nieuwsdisplay.

Wilt u de site zelf bekijken? www.tomcentrum.nl

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

GuideMe.nl

Grafische vormgeving, webdesign, reclame & drukwerk

Not Enough. Want to stay informed? Follow me now...